Duminică e Festivalul Biciclistelor

Sâmbătă și duminică au loc Festivalul Biciclistelor și SkirtBike 2016, o serie de evenimente și acțiuni dedicate comunității de bicicliste din București.

Duminică, pe 15 mai, la Palatul Copiilor, cei prezenți vor avea parte de Bike&Fashion bazar, Women Bike Expo, ateliere de reparații biciclete și lecții de mecanică pentru femei oferite de BițaColor, Portret de Biciclistă, Food Corner, Cycle Chic fashion show, organizat în parteneriat cu Stylish Mom cu Rovena Andrei și defilat de 12 bicicliste, gold sprints powered by Hai cu Bicla, ateliere creative, concursuri cu premii, activări sponsori și tombole ad-hoc.

Parada SkirtBike va închide seria de activități dedicate femeii pe bicicletă. Plecarea se va face la ora 17, de la Palatul Copiilor, pe următorul traseu: Bd. Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Piața Unirii-Piața Universității – Piața Rosetti – bd. Pache Protopopescu – Iancului – Muncii – Dristor – Palatul Copiilor. Cea mai așteptată defilare a anului se încheie pe ritmuri de dans cu Rigadonne și muzică, alături de trupele Otherside și We Singing Colors.

Parada este gratuita, iar accesul la festivalul Skirtbike se va face printr-o taxă de 10 lei, cu mențiunea că pentru copii intrarea este gratuită. Jumatate din această sumă reprezintă o donație care se va cristaliza în achiziționarea de biciclete pentru copii provenind din familii sărace, beneficiari ai Asociației Edulier. Detalii pe www.skirtbike.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *