Curajoasele triatloniste de la Fără Asfalt

Cel mai sălbatic și frumos concurs de triatlon, Fără Asfalt, a avut parte de o prezență destul de redusă a fetelor, speriate probabil de traseul offroad de la bicicletă sau poate de proba de înot destul de lungă (1.000 de metri) în Marea Neagră.

La categoria profesionistelor, adică Elite, au fost cinci participante. A câștigat Monica Koncz, urmată de Adel Koter și Maria Szakacs.

Nici la Age Group, adică în clasamentul amatoarelor, n-au fost prea multe participante.

La categoria de vârstă 25-29 au fost șase curajoase. A câștigat Tunde Gal, urmată de Sorina-Mihaela Vlada și Alexandra Ioana Dumitru.

La categoria 30-34 de ani au fost șapte participante, iar podiumul a fost ocupat de către Monica Mănicuță, Adriana Neaga și Denisa Niculae.

La categoria 35-39 de ani au fost cinci sportive. Aida Zodie a câștigat locul 1, iar pe următoarele trepte ale podiumului au venit Elena Olaru și Andreea Radu.

La categoria 40-44 de ani tot cinci sportive au participat. A câștigat Ioana Isopescu, urmată de Velicu-Dordea Miriam și Ada Palea.

La categoria 45-49 de ani au fost doar trei sportive, iar ordinea sosirii lor la linia de finish a fost Cornelia Stroe, Simona Barabaș și Izabel Gabriela Rotaru.

Iată și o galerie foto cu o parte dintre participante. Fotografiile sunt făcute de către Mircea Strunțeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *